Sascha Alkema

paraveterinair

 

 

Hallo, ik zal mijzelf even voorstellen,

 

Mijn naam is Sascha Alkema en sinds juni 2016 werk ik met veel plezier bij dierenartsenpraktijk Flevoland.  In 2016 ben ik afgestudeerd, na mijn stage periode bij dierenartspraktijk Flevoland had ik het grote geluk dat ik direct daarna kon beginnen met werken.

 

Werken met dieren is mijn grote passie en ik doe dit dan ook met veel plezier en liefde. Ik vind het heel erg leuk om met gezelschapsdieren te werken. Vooral honden en katten spreken mij aan, samen met mijn collega’s zetten wij ons in om alle dieren de liefde, zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. Op dit moment ben ik nog druk bezig om mijn kennis over landbouwhuisdieren uit te breiden,  ook dit vind ik erg interessant.

 

Ik woon thuis samen met mijn 3 hondjes (2 chihuahua’s  Loulou, Madelief en een kruising keeshond Milow) 3 katten (Britse korthaar Poes, Main Coon Kitty en Sphynx ET) en een berg guppy’s maar deze hebben geen naam. In mijn vrije tijd train ik de hondensport agility met Milow en Madelief, verder doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie, lees ik graag en houd ik erg van reizen.

 

Tot ziens op de praktijk!

Stel ons gerust je vraag


We proberen vragen binnen twee 
werkdagen te beantwoorden.

Invalid Input

Graag een naam invullen

Graag een (geldig) email invullen

Graag hier een bericht invullen

Invalid Input