Onze praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein wat erg gemakkelijk is als uw huisdier of uzelf moeilijk kunnen lopen of als uw huisdier erg ziek is.

Onze dierenartsen voor de gezelschapsdieren behandelen voornamelijk honden en katten, maar ook steeds meer konijnen, cavia’s en kippen. We doen onze onderzoeken en behandelingen met veel zorg en aandacht voor zowel dier als eigenaar. 

We werken met de nieuwste en meest veilige medicijnen en materialen en passen onze behandelmethodes zoveel mogelijk aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten aan.

We hebben een ruime dierenopname om patiënten op te kunnen nemen voor verder onderzoek, operatie of quarantaine. Om tot een diagnose te komen is soms namelijk verder onderzoek nodig. 

In ons laboratorium kunnen bloed, huid/haren, urine, ontlasting en cellen verder onderzocht worden. Daarnaast hebben we een röntgen- en echokamer waar röntgenfoto’s  en echo’s gemaakt kunnen worden. Ook maken wij al sinds lange tijd  officiële HD- en ED-foto’s.

Mocht uw huisdier onverhoopt een operatieve ingreep moeten ondergaan dan kan het in onze goed uitgeruste operatiekamer terecht. We werken met gasnarcose en ademhalings- en hartbewaking om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Als uw huisdier een verwijzing naar een specialist nodig heeft staan onze goede contacten borg voor een vlotte verwijzing.