Buiten onze openingstijden zorgen wij er 24 uur per dag voor dat u met een spoedgeval bij ons of bij een samenwerkende dierenartsenpraktijk terecht kunt. Ook tijdens de weekenden en de feestdagen, het hele jaar rond!
Als de praktijk gesloten is, is er meestal niemand aanwezig op de praktijk. Om een dierenarts te bereiken dient u dus het spoednummer te bellen om een afspraak te maken met de dienstdoende dierenarts.

Bel in geval van spoed 036-5221521 en u krijgt een keuzemenu te horen.               

Kiest u een 1 : u wordt automatisch doorverbonden met 1 van onze eigen rundvee- en paardendierenartsen om met hen te overleggen en indien nodig een afspraak te maken.

Kiest u een 2: u wordt automatisch doorverbonden met een van onze gezelschapsdierenartsen of krijgt het telefoonnummer te horen van de dierenarts* die op dat moment de spoeddienst doet.

 

*We werken voor de spoeddiensten gezelschapsdieren samen met de buurtpraktijken Dierenartspraktijk Zeewolde op het Zwolse Diep en Centrum dierenarts Zeewolde en Animal Care in Harderwijk. Via keuzetoets 2 krijgt u te horen wie dienst heeft en kunt u telefonisch overleggen en/of een afspraak maken.