Dierenarts rundvee, kleine herkauwer en paard

Ik ben Sjaak den Hartogh, ik ben in 2009 afgestudeerd in Utrecht en na een korte waarneming in het noorden van het land hier in de praktijk komen werken. Na met veel plezier een aantal jaar hier in de praktijk gewerkt te hebben, ben ik eind 2015 samen met mijn gezin ook in Flevoland komen  wonen. Inmiddels is ons gezinnetje uitgebreid met 2 kindjes: Ruben en Lea. Een tijdrovend stelletje, maar elke dag weer genieten. 

 

 

Geheel geïntegreerd in Flevoland hou ik me in mijn werkzame leven voornamelijk bezig met de gezondheid van melkvee.  Alles wat met de gezondheid van zowel de dieren als het bedrijf te maken heeft is leuk en uitdagend. Daarnaast worden mijn dagen gevuld met de behandeling van paarden, schapen en geiten.

Het persoonlijk contact met klanten is daarnaast misschien wel net zo’n grote drijfveer om mijn werkdag iedere keer weer vol goede moed en energie te beginnen. Het samenwerken met positieve en enthousiaste mensen geeft me een goed gevoel en er zijn mooie resultaten te behalen. 

Naast een denker ben ik ook een echte doener, een combinatie die ik ook in mijn vak erg leuk vind. Dit komt in mijn hobby’s terug: Ik hou van een groot aantal sporten en activiteiten, uitvoerend in het bijzonder basketbal en triathlon. Maar voor alles wat met raadsels, puzzels, klimmen en klauteren, iets besturen of een leuk dagje uit te maken heeft kun je mij enthousiast krijgen.

In de overige uurtjes (of tijdens mijn diensten) mag ik graag rommelen en klussen in en om het huis. Al dan niet ‘geholpen’ door de kinderen zijn we graag als gezin in de tuin te vinden.

 

Tot ziens tussen de dieren!